Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.8g7kcal0g1.8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.1g1.3kcal0.1g0g0.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.6g2.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g92kcal0.8g5g8.4g0g
Valittu annoskoko17g46kcal0.4g2.5g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.2g1.3g2.1g0g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.6g24.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761