Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g52kcal4.2g0.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko17g26kcal2.1g0.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g151kcal12.3g1.8g9.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490