Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)8.5g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Sokeri 2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g77kcal1.6g12.8g2g0.4g
Valittu annoskoko17g38kcal0.8g6.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.4g3.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g223kcal4.7g37.2g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172