Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Chilikastike original, Felix0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g3.1g1.9kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 7.8g12kcal1.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g41kcal4g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko17g20kcal2g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g119kcal11.7g8.2g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152