Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)3.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g21kcal1.8g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko17g11kcal0.9g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.5g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal5.3g5.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732