Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g60kcal4.4g0.4g4.4g0g
Valittu annoskoko17g30kcal2.2g0.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g174kcal12.8g1.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983