Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.1g23kcal0g0g2.6g0g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.7g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)6.2g19kcal1.1g3.4g0.2g0.8g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g2.2g9kcal0g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g134kcal3g16.2g6.4g1.6g
Valittu annoskoko17g67kcal1.5g8.1g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna9g34kcal0.8g4.1g1.6g0.4g
Arvot/100g100g392kcal8.8g47.4g18.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622