Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen2.3g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Aurajuusto1.3g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.1g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.2g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g53kcal4.6g0.8g3.6g0g
Valittu annoskoko17g27kcal2.3g0.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.2g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal13.6g2.4g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062