Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 7.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper7.8g23kcal2g0g1.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g76kcal4.2g0.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko17g38kcal2.1g0.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.1g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.2g18.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672