Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee7.8g9kcal1.6g0.2g0.5g0g
Paprika keltainen, annos 40g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g28kcal3.2g2.2g1g0g
Valittu annoskoko17g14kcal1.6g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.8g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g81kcal9.2g6.3g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325120