Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g3.3g7.6kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g32kcal1.2g3.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko17g16kcal0.6g1.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g92kcal3.5g9.3g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682