Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk7.8g7.8kcal1.8g0g0g0g
Paprika keltainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g46kcal4.4g4.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko17g23kcal2.2g2.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.1g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal12.9g14g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217