Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3.9g4.9kcal0.8g0g0.2g0g
Naudan paahtopaisti3.9g4.3kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g21kcal3.2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko17g11kcal1.6g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.8g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal9.4g1.2g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355