Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 5.8g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g105kcal1.2g14g4.8g0.4g
Valittu annoskoko17g53kcal0.6g7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.3g3.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g307kcal3.5g40.9g14g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586