Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 3.1g17kcal0.3g1.6g1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g139kcal2.2g14.8g7.8g0.2g
Valittu annoskoko17g70kcal1.1g7.4g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g35kcal0.6g3.7g2g0.1g
Arvot/100g100g405kcal6.4g43g22.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772