Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.6g5.7kcal0.2g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g56kcal1.6g0.4g5.2g0g
Valittu annoskoko17g28kcal0.8g0.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.4g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g162kcal4.6g1.2g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651