Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 3.9g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g28kcal1.8g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko17g14kcal0.9g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g82kcal5.2g5.2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367