Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g72kcal0.2g7.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko17g36kcal0.1g3.6g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.1g1.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g206kcal0.6g20.7g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891