Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g22kcal1g1.8g1.2g0g
Valittu annoskoko17g11kcal0.5g0.9g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g63kcal2.9g5.2g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131