Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Juusto, keskiarvo 3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g76kcal4.2g4.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko17g38kcal2.1g2.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.1g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g221kcal12.2g12.2g13.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453