Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g3.9g3kcal0.6g0.1g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 7.8g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g32kcal1.8g4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko17g16kcal0.9g2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.2g11.6g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240