Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Katkarapu 7.1g4.8kcal1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g39kcal2.4g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko17g20kcal1.2g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g113kcal6.9g2.3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850