Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito rasvaton 200ml1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g85kcal1.2g12.2g3g0.4g
Valittu annoskoko17g43kcal0.6g6.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.3g3.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g245kcal3.4g35.1g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678