Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kookoshiutale 0.6g4.1kcal0g0g0.4g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 10g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g1.8g11kcal0.3g0.1g1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.7kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g90kcal1.2g2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko17g45kcal0.6g1g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.3g0.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g261kcal3.5g5.8g23.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976