Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.9g1.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 4g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.8g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.5g6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g57kcal3.2g4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko17g28kcal1.6g2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.8g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.2g11.5g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574