Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 16g5.9kcal0g1.1g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g28kcal0g3.2g1.2g1g
Valittu annoskoko17g14kcal0g1.6g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0g0.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal0g9.2g3.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598