Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g5.9g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g13kcal1g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko17g7kcal0.5g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.3g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g4.6g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075