Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)6.3g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.6g4.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 3.1g11kcal0.8g0g0.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g45kcal3.2g1.2g3g0g
Valittu annoskoko17g23kcal1.6g0.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g131kcal9.2g3.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040