Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g97kcal4.4g0.8g8.8g0g
Valittu annoskoko17g49kcal2.2g0.4g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal1.1g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g282kcal12.7g2.3g25.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765