Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g49kcal1.4g1.2g4g0.2g
Valittu annoskoko17g25kcal0.7g0.6g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.4g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.1g3.5g11.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327