Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 3.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Paistijauheliha 10%3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt7.3g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g39kcal2.8g2.2g2g0g
Valittu annoskoko17g20kcal1.4g1.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.7g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g113kcal8.1g6.4g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598