Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g2.9g1kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g22kcal1.6g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko17g11kcal0.8g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal4.6g4g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571