Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Mustikka metsä- 5.5g2.4kcal0g0.3g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g72kcal1.6g8.6g3g0.8g
Valittu annoskoko17g36kcal0.8g4.3g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.4g2.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g208kcal4.6g24.9g8.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271