Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g29kcal2g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g15kcal1g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.7g3.4g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135