Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 3.1g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g3.1g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1.3g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g20kcal1.8g2.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko17g10kcal0.9g1.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.5g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g6.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147