Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tonnikala vedessä 1.9g2kcal0.4g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)1.9g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g49kcal4.4g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko17g25kcal2.2g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.1g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g142kcal12.8g1.2g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388