Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Raparperi, tuore5.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g69kcal1.2g12.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko18g34kcal0.6g6.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.3g3.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g196kcal3.4g34.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669