Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g25kcal2g3.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko17g13kcal1g1.6g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.7g9.2g1.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012