Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1.8g3.2kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g36kcal2.6g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko17g18kcal1.3g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.7g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g103kcal7.5g6.9g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852