Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g35kcal4.8g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko17g18kcal2.4g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal1.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g102kcal13.8g0.6g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638