Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
CousCous, keitetty 100g2g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g37kcal3g2.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g19kcal1.5g1.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.8g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8.5g6.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338