Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g4.6g12kcal0.7g0g1g0g
Lohifilee 12g23kcal2.2g0g1.6g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g72kcal5.8g0g5.2g0g
Valittu annoskoko17g36kcal2.9g0g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.5g0g1.3g0g
Arvot/100g100g207kcal16.8g0g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391