Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)2.3g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g67kcal4.6g3.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko17g34kcal2.3g1.6g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.2g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g193kcal13.2g9.2g12.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567