Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 4.9g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g3.6g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.7g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g66kcal3.4g7.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko17g33kcal1.7g3.7g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.9g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g190kcal9.8g21.3g6.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944