Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy5.7g30kcal0.4g1.8g2.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.4g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g129kcal3.8g4g10.8g0g
Valittu annoskoko18g64kcal1.9g2g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g32kcal1g1g2.7g0g
Arvot/100g100g368kcal10.9g11.4g30.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478