Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Mustikka metsä- 3.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g97kcal1.6g13.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko18g48kcal0.8g6.8g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.4g3.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g277kcal4.6g38.9g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644