Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g12g7.1kcal1.2g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.8g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g39kcal4g4.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko17g20kcal2g2.1g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.5g12.1g1.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292