Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.3g7.3kcal1g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.2g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g56kcal3.8g4.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko17g28kcal1.9g2.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g162kcal10.9g13.2g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418