Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g1.4g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.5g3.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.4g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g27kcal1.2g4.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko17g14kcal0.6g2.2g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.4g12.6g0.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349