Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g3.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g5.5g6.6kcal0.8g0.1g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g36kcal1.8g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko17g18kcal0.9g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g104kcal5.2g4g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761